پاورپوینت تكنولوژي ساخت پنيرهاي صنعتي
بدون شك يكي از كهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي كه بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يك هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اكنون يكي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تكامل قرار دارد و مشكلات فني آن هنوز حل نشده است . لازم است با برنامه ريزي هاي فشرده تر گام هاي مؤثرتري در جهت تكامل و پيشرفت اين صنعت برداشته شود. تنوع سازي در توليد انواع پنير يكي از مهمترين عوامل پيشرفت در اين صنعت محسوب مي شود و با رايج كردن انواع پنير، هم از فساد آن جلوگيري خواهد شد و هم دامنهء بازار مصرف گسترده تر مي شود.
براي تهيه پنير بايد از يك گذرگاه طولاني عبوركرد، از هنگامي كه شير دوشيده مي شود، از شيوه هايي كه براي پرورش دام به كار گرفته مي شود، سالهايي كه يك دام شيرا از سر گذرانده تا پرورش يابد ، نوع آب وهوايي كه دام در آن زيسته،شرايط موجود درجايگاه دام،نوع علوفه و آبي كه به دام خورانده شده، شرايط محيطي و بهداشتي كه دام درآن پرورش يافته وبسي عوامل ديگر از اين قبيل را بايد در نظر گرفت تا آن كه به آخرين مرحله يعني تهيهء پنير رسيد.
محل برخي از انواع پنير و
تاريخچه ساخت آنها در دنيا
بري 1407 فرانسه
كاممبرت قرن هفدهم فرانسه
كانتال 1509 فرانسه
چدار 1695 نگلستان
چشاير 1650 انگلستان
امنتالر قرن پانزدهم سويس
گروير 1115 (1602) سويس
گروير (+ 1653) 1185 فرانسه
پنير هاي معطرقرن سيزدهمسويس
مارولي 1174 فرانسه
پورت سالوت 1817 فرانسه
ريلو شون 1700 فرانسه
رومانو قرنهفدهمايتاليا
روكفورتقرن هشتم فرانسه
استيلتونقرن هيجدهم انگلستان
+ علامت ستاره مربوط به سالي است كه پنير توليد شده است.
فرمت فایل : ppt
تعداد اسلاید: 15
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا