جدیدترین ترفندها و برنامه ها رو در اختیار شما میگذاریم

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 625
  • بازدید دیروز : 360
  • بازدید کل : 528262

گزارش کارآموزی کارخانه آرد والسی قائن


فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواعغذاها است. ماده یپودرمانندی است که ازدانه ی غلات یا سایر موادنشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه یگندم تهیهمی کنند؛ اما از دانه یذرت،گندم سیاهیا (چاودار)،جو،نخود وبرنج هم آرد تهیه میشود.

اساس آرد رانشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواعهیدراتکربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظورآرد گندماست، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ینان وپاستارا شامل می شود. دلیل استفاده وسیع ازآردگندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را باآب مخلوط می کنیم، نوعیپروتئین پیچیده به نامگلوتنایجاد می شود. وجود گلوتن بهخمیر خاصیت ارتجاعی میدهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهایحاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصولنهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان وکیک بسیار حائزاهمیت می باشد.


مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

متفاوت ترین فروشگاه فایل در سطح اینترنت

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما